Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8691
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Полотнянко, Лідія Віталіївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-16T07:55:38Z | - |
dc.date.available | 2023-02-16T07:55:38Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Полотнянко Л. В. Актуальні методи дослідження кількісного вмісту мікотоксинів у тілі риб. Новітні технології сучасного суспільства (НТСС-2022) : ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. : тези доповідей. Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. С. 28-29. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8691 | - |
dc.description.abstract | Для з’ясування відповідності методик визначення мікотоксинів було проведено дослідження м’язів риби на вміст Т-2 токсину. В наважку м’язів риби було внесено стандартний розчин Т2 токсину в 4-х кратній кількості від межи визначення речовини в зерні. Дослідження проводилось паралельно двома методиками: скриніг-методом дослідження зерна і методом визначення афлатоксинів в мясі та мясних продуктах. Таким чином, якість очищення екстракту за МР 2273-80 виявилась вищою, ніж за МВ 15-14/73-98, але відсоток повернення аналіту в другому випадку був вище, близько 70%, що для тонкошарової хроматографії є прийнятним результатом. | en_US |
dc.publisher | Новітні технології сучасного суспільства (НТСС-2022) : тези доповідей | en_US |
dc.subject | мікотоксини | en_US |
dc.subject | короп лускатий | en_US |
dc.subject | дослідження вмісту мікотоксинів | en_US |
dc.title | Актуальні методи дослідження кількісного вмісту мікотоксинів у тілі риб | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Природничо-математичний факультет |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Актуальні методи дослідження кількісного вмісту мікотоксинів у тілі риб.pdf | 523.92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.