Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8731
Назва: Основи теорії автомобіля і трактора
Автори: Коляда, Андрій Миколайович
Неговський, Ігор Вікторович
Ключові слова: конструювання та розрахунок деталей
деталі автомобіля
деталі трактора
тепловий двигун
робочий цикл двигуна
Дата публікації: 2013
Видавництво: Чернігів : ЧНПУ імені Т.Г. Шевченка
Бібліографічний опис: Основи теорії автомобіля і трактора. Методичні рекомендації до вивчення дисципліни. Для студентів технологічного факультету / Укл. Коляда А.М., Неговський І.В. Чернігів : ЧНПУ імені Т.Г. Шевченка, 2013 120 с.
Короткий огляд (реферат): Знання робочих процесів, основ конструювання та розрахунку деталей автомобілів і тракторів необхідно не тільки конструкторам та дослідникам, які створюють силові установки, але й майбутнім педагогам, які готуватимуть технічний персонал, що експлуатує та ремонтує їх. Завданням даних методичних рекомендацій є розгляд методик проведення розрахунків, що стосуються теорії руху транспортних засобів та виконання теплового розрахунку двигуна внутрішнього згоряння. У зв’язку з цим пропоновані методичні рекомендації містять необхідну інформацію не тільки для підготовки студента до виконання лабораторних і самостійних робіт з дисципліни, але і для розрахунків при виконанні дипломних проектів. Вихідні дані для виконання роботи використовуються з індивідуального завдання до самостійної роботи студентів. Виконання індивідуального завдання «Тепловий розрахунок двигуна» включає розрахунково-графічний матеріал та конструкторську частину (підбір параметрів двигуна).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8731
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (техн)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Основи теорії автомобіля і трактора методичні рекомендації.pdf2.41 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.