Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8815
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПшенична, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorКирилюк, Ю. В.-
dc.date.accessioned2023-03-01T10:08:51Z-
dc.date.available2023-03-01T10:08:51Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationПшенична Т.М., Кирилюк Ю.В. Проблеми якості і безпечності харчових продуктів в контексті забезпечення імплементації економічної частини угоди про асоціацію України з ЄС. Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія: Економіка і менеджмент. Збірник наукових праць. Одеса, 2015. Вип. 11. С. 146-149.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8815-
dc.description.abstractУ статті розглядаються питання регулювання безпеки харчових продуктів. Виявлено ключові завдання управління якістю харчових продуктів та запропоновано шляхи удосконалення напрямків виробництва продуктів харчування в умовах імплементації економічної частини Угоди про асоціацію України з ЄС.en_US
dc.publisherНауковий вісник Міжнародного гуманітарного університетуen_US
dc.subjectякістьen_US
dc.subjectуправління якістю продукціїen_US
dc.subjectбезпечність харчових продуктівen_US
dc.subjectHACCPen_US
dc.subjectУгода про асоціацію України з ЄСen_US
dc.titleПроблеми якості і безпечності харчових продуктів в контексті забезпечення імплементації економічної частини угоди про асоціацію України з ЄСen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.