Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8817
Назва: Гармонізація управління якості і безпеки молочної продукції до світових вимог
Автори: Пшенична, Тетяна Миколаївна
Ключові слова: молоко
молочні продукти
конкурентоспроможність
якість
Дата публікації: 2012
Видавництво: Вісник Дніпропетровського університету
Бібліографічний опис: Пшенична Т.М. Гармонізація управління якості і безпеки молочної продукції до світових вимог. Вісник Дніпропетровського університету. Серія: Економіка. 2012. № 6/4. С. 207-213.
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто стан та тенденції розвитку ринку молока та молокопродуктів, а також можливість адаптації товаровиробників до міжнародних вимог та вимог ЄС, щодо якості молока та молочної продукції. Узагальнено можливі шляхи підвищення конкурентоспроможності товаровиробників молочної галузі, як на внутрішньому ринку так і можливість освоєння міжнародних ринків.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8817
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.