Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8817
Назва: | Гармонізація управління якості і безпеки молочної продукції до світових вимог |
Автори: | Пшенична, Тетяна Миколаївна |
Ключові слова: | молоко молочні продукти конкурентоспроможність якість |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Вісник Дніпропетровського університету |
Бібліографічний опис: | Пшенична Т.М. Гармонізація управління якості і безпеки молочної продукції до світових вимог. Вісник Дніпропетровського університету. Серія: Економіка. 2012. № 6/4. С. 207-213. |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуто стан та тенденції розвитку ринку молока та молокопродуктів, а також можливість адаптації товаровиробників до міжнародних вимог та вимог ЄС, щодо якості молока та молочної продукції. Узагальнено можливі шляхи підвищення конкурентоспроможності товаровиробників молочної галузі, як на внутрішньому ринку так і можливість освоєння міжнародних ринків. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8817 |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гармонізація управління якості і безпеки молочної продукції до світових вимог.pdf | 173.31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.