Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8818
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Жидок, В. В. | - |
dc.contributor.author | Пшенична, Тетяна Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-01T10:20:44Z | - |
dc.date.available | 2023-03-01T10:20:44Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Жидок В.В., Пшенична Т.М. Формування системи управління якістю вищих навчальних закладів в умовах конкуренції на ринку освітніх послуг України. Науковий вісник Полісся. Чернігів, 2016. №4. С.124-131. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8818 | - |
dc.description.abstract | У статті розглядається сутність якості освіти та особливості системи управління якістю освіти у вищому навчальному закладі в контексті конкурентної боротьби. Конкуренція на ринку освітніх послуг вимагає від закладу вищої освіти вибору науково обґрунтованої мети та впровадження системи управління якості освітнього процесу. Важливим питанням будь-якої управлінської діяльності є результативність використання потенційних можливостей, а також розширення наявного потенціалу. Це визначає якість освітньої послуги та конкурентоспроможність вищих навчальних закладів. | en_US |
dc.publisher | Науковий вісник Полісся | en_US |
dc.subject | якість освіти | en_US |
dc.subject | система управління якістю | en_US |
dc.subject | конкурентоспроможність | en_US |
dc.subject | вищий навчальний заклад | en_US |
dc.title | Формування системи управління якістю вищих навчальних закладів в умовах конкуренції на ринку освітніх послуг України | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Формування системи управління якістю вищих навчальних закладів в умовах конкуренції на ринку освітніх послуг України.pdf | 373.77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.