Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8926
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Вдовенко, Олена Іванівна | - |
dc.contributor.author | Мехед О.Є. | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-10T11:42:34Z | - |
dc.date.available | 2023-04-10T11:42:34Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Вдовенко О.І., Мехед О.Є. Суть використання інноваційних методів навчання під час проведення занять виробничого навчання з кулінарії. Наукова дискусія: питання педагогіки та психології.: Збірник тез наукових робіт учасників міжнародної науково-практичної конференції. Київ, 2018. С.97-99. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8926 | - |
dc.description.abstract | Сучасний розвиток харчової галузі висуває вимоги до професійної підготовки кваліфікованих робітників цієї галузі: знання сучасних технологічних процесів на високому рівні, бути конкурентоздатними на ринку праці, активними, здатними навчатися упродовж життя. Перед закладами професійно-технічної освіти стоїть завдання забезпечити ринок праці кваліфікованими робітниками, готовими до впровадження інноваційних технологій в харчову промисловість. Саме розробка та впровадження інноваційних методів навчання в процес підготовки кваліфікованих робітників забезпечують готовність учнів закладів професійно-технічної освіти до роботи у життєвих ситуаціях, які швидко змінюються із розвитком харчової промисловості; впливають на розвиток їх креативного мислення, формування активності та самостійності. | en_US |
dc.publisher | Наукова дискусія: питання педагогіки та психології.: Збірник тез наукових робіт учасників міжнародної науково-практичної конференції | en_US |
dc.subject | інноваційні методи навчання | en_US |
dc.subject | заняття з кулінарії | en_US |
dc.subject | заняття виробничого навчання | en_US |
dc.title | Суть використання інноваційних методів навчання під час проведення занять виробничого навчання з кулінарії | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
. Суть використання інноваційних методів навчання під час проведення занять виробничого навчання з кулінарії.pdf | 123.87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.