Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8927| Назва: | Використання інноваційних технологій навчання в процесі підготовки фахівців харчової галузі |
| Автори: | Вдовенко, Олена Іванівна Бреус, А.Ю. |
| Ключові слова: | розвиток харчової галузі інноваційні технології фахівців харчової галузі |
| Дата публікації: | 2021 |
| Видавництво: | Актуальні проблеми професійної та технологічної освіти: погляд у майбутнє : Матеріали Всеукраїнської студентської науково-практичної конференці |
| Бібліографічний опис: | Вдовенко О.І., Бреус А.Ю. Використання інноваційних технологій навчання в процесі підготовки фахівців харчової галузі. Актуальні проблеми професійної та технологічної освіти: погляд у майбутнє : Матеріали Всеукраїнської студентської науково-практичної конференці. Умань, 2021 р. С. 57-60. |
| Короткий огляд (реферат): | Впровадження в освітній процес інноваційних технологій є пріоритетним завданням сучасної професійної освіти. Саме інноваційні технології в освіті мають за мету підготувати фахівця, здатного швидко адаптуватися до змін і в харчовій галузі. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8927 |
| Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Використання інноваційних технологій навчання в процесі підготовки фахівців харчової галузі.pdf | 453,2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.