Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8973
Назва: Здоров'язбережувальні технології в закладах вищої освіти в сучасних умовах
Автори: Носко, Микола Олексійович
Вужина, І.
Бережна, Т.
Ключові слова: здоров'язбережувальні технології
заклади вищої освіти
здобувачі освіти
освітній процес
здоров'язбережувальна компетентність
здоровий спосіб життя
Дата публікації: 2023
Видавництво: Теорія і методика професійної освіти : колективна монографія
Бібліографічний опис: Носко М., Вужина І., Бережна Т. Здоров'язбережувальні технології в закладах вищої освіти в сучасних умовах. Теорія і методика професійної освіти : колективна монографія. Редакційна колегія: С. В. Грищенко, О. О. Лілік, І. В. Вужина, Н. Н. Завидівська, О. І. Завидівська. Чернігів : Десна Поліграф, 2023. Вип. 1. С. 203-229.
Короткий огляд (реферат): Постановка проблеми. Національна доктрина розвитку освіти констатує, що найважливішим завданням сучасних закладів освіти є формування мотивації до збереження та зміцнення здоров'я людини. Натепер в більшості вітчизняних вишів завданнями сучасної вищої професійної освіти є реструктуризація освітнього процесу з використанням здоров'язбережувальних технологій. Ціннісне ставлення до здоров'я як свого, так й оточуючих значно покращить результативність освітнього процесу в закладах вищої освіти. Методологія дослідження базується на загальних принципах філософії, базових сучасних положеннях педагогічної науки, психології і відображає взаємозв'язок методологічних підходів до вивчення процесу використання здоров'язбережувальних технологій в закладах вищої освіти України. Наукова новизна. Доведено, що використання здоров'язбережувальних технологій в освітньому процесі вищої школи потребує подальшої розробки як в теорії, так і в практиці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8973
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.