Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9011
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Syza, Olga | - |
dc.contributor.author | Savchenko, Olesya | - |
dc.contributor.author | Zhurok, Iryna | - |
dc.contributor.author | Lapytska, Nadiya | - |
dc.contributor.author | Gorodyska, Olena | - |
dc.contributor.author | Сиза, Ольга Іллівна | - |
dc.contributor.author | Лапицька, Надія Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-05T12:25:32Z | - |
dc.date.available | 2023-05-05T12:25:32Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Syza, O., Savchenko, O., Zhurok, I., Lapytska, N., and Gorodyska, O. (2022). Doslidzhennia skladu mikroflory zakvasok spontannoho brodinnia dlia zhytno-pshenychnoho khliba [Investigation of the composition of the microflora of leavens’ spontaneous fermentation for rye-wheat bread]. BHT : Biota. Human. Technology, 1(1), 83–96. (in Ukrainian) | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9011 | - |
dc.description.abstract | Мета роботи. Виготовити закваски спонтанного бродіння і дослідити склад їх мікрофлори, активність молочнокислих бактерій та показники якості житньо-пшеничного хліба на цих заквасках. Методологія. Під час проведення роботи використовували мікробіологічні, фізико- хімічні та органолептичні методи досліджень. Опрацювання результатів здійснювали за допомогою баз даних MC Excel. Наукова новизна. Досліджено якісний та кількісний склад мікрофлори виготовлених житніх заквасок спонтанного бродіння (житня, хмельова, на пророщеному житньому зерні, кефірна, родзинкова) на вміст бактерій і дріжджів, на активність молочнокислих бактерій; досліджено показники якості тіста і житньо-пшеничного хліба на цих заквасках. | en_US |
dc.publisher | BHT : Biota. Human. Technology | en_US |
dc.subject | закваски спонтанного бродіння | en_US |
dc.subject | склад мікрофлори | en_US |
dc.subject | житньо-пшеничний хліб | en_US |
dc.title | Дослідження складу мікрофлори заквасок спонтанного бродіння для житньо-пшеничного хліба | en_US |
dc.title.alternative | Investigation of the composition of the microflora of leavens’ spontaneous fermentation for rye-wheat bread | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | BHT : Biota. Human. Technology |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Syza O., Savchenko O., Zhurok I., Lapytska N., Gorodyska O., 2022_1.pdf | 797.51 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.