Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/902
Назва: | Загальні принципи оптимального харчування студентів факультету фізичного виховання |
Автори: | Жиденко, Алла Олександрівна Цигура (Усманова), Галина Олексіївна Федорченко, Олександр Степанович Міщенко, Тетяна В’ячеславівна |
Ключові слова: | оптимальне харчування індивідуальне харчування здоров’я студенти факультету фізичного виховання |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Вісник ЧНПУ |
Бібліографічний опис: | Жиденко А. О., Усманова Г. О., Федорченко О. С., Міщенко Т. В. Загальні принципи оптимального харчування студентів факультету фізичного виховання. Вісник Чернігів. нац. пед. ун-ту ім. Т. Г. Шевченка; гол. ред. М. О. Носко. Чернігів: ЧНПУ, 2018. Вип. 152. Т.2. С.71-77. |
Короткий огляд (реферат): | У статті обговорюється питання актуальності організації оптимального харчування сучасної молоді, зокрема спортсменів, у зв’язку з нерегулярністю, неповноцінністю, розбалансованістю та небезпечністю сучасних раціонів студентів. Проаналізовано наукову літературу з питань раціонального, збалансованого, індивідуального харчування, наведено основні принципи організації харчування, запропоновано елементи самоорганізації оптимального харчування для студентів факультету фізичного виховання. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/902 |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Загальні принципи оптимального харчування студентів факультету фізичного виховання.pdf | 518.52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.