Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/902
Назва: Загальні принципи оптимального харчування студентів факультету фізичного виховання
Автори: Жиденко, Алла Олександрівна
Цигура (Усманова), Галина Олексіївна
Федорченко, Олександр Степанович
Міщенко, Тетяна В’ячеславівна
Ключові слова: оптимальне харчування
індивідуальне харчування
здоров’я
студенти факультету фізичного виховання
Дата публікації: 2018
Видавництво: Вісник ЧНПУ
Бібліографічний опис: Жиденко А. О., Усманова Г. О., Федорченко О. С., Міщенко Т. В. Загальні принципи оптимального харчування студентів факультету фізичного виховання. Вісник Чернігів. нац. пед. ун-ту ім. Т. Г. Шевченка; гол. ред. М. О. Носко. Чернігів: ЧНПУ, 2018. Вип. 152. Т.2. С.71-77.
Короткий огляд (реферат): У статті обговорюється питання актуальності організації оптимального харчування сучасної молоді, зокрема спортсменів, у зв’язку з нерегулярністю, неповноцінністю, розбалансованістю та небезпечністю сучасних раціонів студентів. Проаналізовано наукову літературу з питань раціонального, збалансованого, індивідуального харчування, наведено основні принципи організації харчування, запропоновано елементи самоорганізації оптимального харчування для студентів факультету фізичного виховання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/902
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.