Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9093
Назва: Використання освітніх практик здоровʼязбереження в STEM-освіті
Автори: Мехед, Ольга Борисівна
Ключові слова: мотивація
здоровий спосіб життя
STEM-освіта
Дата публікації: 2023
Видавництво: Проблеми та перспективи розвитку природничої освітньої галузі: збірник наукових праць
Бібліографічний опис: Мехед О. Б. Використання освітніх практик здоровʼязбереження в STEM-освіті. Проблеми та перспективи розвитку природничої освітньої галузі: збірник наукових праць / наук. ред. Ю. П. Шапран, укл. Л. І. Довгопола. Переяслав (Київ. обл.) : Домбровська Я. М., 2023. С. 276-283.
Короткий огляд (реферат): Досліджено використання освітніх практик здоров’язбереження в STEM-освіті що є важливим складним процесом навчання і може допомогти забезпечити здоров’я та благополуччя учнів та вчителів. При впровадженні освітніх практик здоров’язбереження в STEM-необхідно враховувати, що процес створення навчальних програм STEM розпочинається з виокремлення та детального опрацювання змісту і логістики формування STEM-компетентності як динамічної системи знань та умінь, навичок і способу мислення, цінностей та особистісних якостей, які визначають здатність до інноваційної діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9093
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Використання освітніх практик здоровʼязбереження в STEM-освіті.pdf106.1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.