Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9144
Назва: Історія України доби Гетьманщини
Автори: Петреченко, Ірина Євгенівна
Ключові слова: історія України
Гетьманщина
практичні завдання
історичні джерела
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Петреченко І.Є. Історія України доби Гетьманщини: навч.-метод. посібник / Навчально-науковий інститут історії та соціогуманітарних дисциплін імені О.М. Лазаревського; Кафедра історії України, археології та краєзнавства. Чернігів: Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка, 2022. 112 с.
Короткий огляд (реферат): Історія України доби Гетьманщини – період вітчизняної історії, який ознаменувався розбудовою на українських теренах самостійної держави. В цей час закладалися підвалини національно-державної ідеї. Доба історії України збагатила світову і вітчизняну культуру вагомими здобутками архітекторів, літераторів, майстрів пензля і графіки, композиторів тощо. Події і процеси, що відбувалися на теренах України за доби Гетьманщини значною мірою вплинули на подальший хід української історії. В рамках даної начальної дисципліни Історія України вивчається у зв’язку з історією інших європейських держав, через призму їх тісних геополітичних та культурних взаємовпливів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9144
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (іст)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Петреченко_Історія України доби Гетьманщини..pdf874.36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.