Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9201
Назва: Олімпіадні задачі з хімії
Автори: Курмакова, Ірина Миколаївна
Янченко, Віктор Олексійович
Бондар, Олена Сергіївна
Ткаченко (Приходько), Світлана Валентинівна
Грузнова, Світлана Вікторівна
Самойленко, Павло Васильович
Купчик, Олена Юріївна
Смольський, Олександр Сергійович
Ключові слова: хімія
олімпіадні задачи
заклади загальної середньої освіти
школярі
історія кафедри хімії
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУЧК ім. Т.Г. Шевченка
Бібліографічний опис: Олімпіадні задачі з хімії: ІІІ етап Всеукраїнської хімічної олімпіади Чернігівська область: навч.-метод. посіб., присвячується 40-річчю кафедри хімії, технологій та фармації НУЧК імені Т.Г. Шевченка / Ірина Курмакова, Віктор Янченко, Олена Бондар та ін. / За заг. ред. І.М. Курмакової. Чернігів : НУЧК ім. Т.Г. Шевченка, 2023. 282 с.
Короткий огляд (реферат): Посібник складено для учнів закладів загальної середньої освіти, вчителів, здобувачів вищої освіти, які навчаються за освітньою програмою Середня освіта (Хімія), викладачів закладів вищої освіти. Він представляє збірку завдань ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії, який проводився в Чернігівській області. Більшість представлених завдань є оригінальними і запропоновані членами журі ІІІ етапу олімпіади, співробітниками кафедри хімії, технологій та фармації НУЧК імені Т.Г. Шевченка. Також наведені авторські варіанти розв’язку запропонованих завдань. Видання присвячене 40-річчю кафедри хімії, технологій та фармації НУЧК, яка є правонаступницею кафедри хімії створеної у 1982 році, тому автори також пропонують історичний екскурс про розвиток кафедри, на якій працюють члени журі ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9201
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники (природ/матем)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Олімпіадні задачі з хімії.pdf8.16 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.