Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9413
Назва: Психологічні аспекти сексології
Автори: Примак, Юлія Володимирівна
Дерев’янко, Світлана Петрівна
Ключові слова: сексологія
психологія
методичні рекомендації
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Примак Ю. В., Дерев’янко С. П. Психологічні аспекти сексології : навчально-методичні рекомендації до курсу «Психологічні аспекти сексології» для студентів вищих навч. закладів спец. «Психологія» / Навчально-науковий інститут психології та соціальної роботи, Кафедра загальної, вікової та соціальної психології. Чернігів : НУЧК імені Т. Г. Шевченка, 2023. 96 с.
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичні рекомендації містять огляд теоретико-методологічних та практичних засад, що увиразнює зв’язок сексології й психології. Представлено основні тези лекційних занять, питання та завдання на самоперевірку до практичних занять; презентовано завдання різного характеру для самостійної роботи та самонавчання, поточного та підсумкового контролю знань, список джерел. Для студентів вищих навчальних закладів спеціальностей «Психологія», «Соціальна робота», викладачів та практикуючих психологів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9413
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (ппф)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Психологічні аспекти сексології.pdf1.16 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.