Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9576
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сиза, Ольга Іллівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-29T13:17:48Z | - |
dc.date.available | 2023-11-29T13:17:48Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Сиза О. І. Меточні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу “Вступ до Аюрведи” для студентів спеціальністей 181-Харчові технології, 241-Готельно-ресторанна справа / уклад. О.І. Сиза. Чернігів : НУЧК імені Т.Г. Шевченка, 2023. 45 с. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9576 | - |
dc.description.abstract | Вступ до Аюрведи є нормативною навчальною дисципліною цикла загальної підготовки. Правильно підібрана їжа сприяє лікуванню хвороб і зміцнює здоров'я, з іншого боку, неправильне харчування є однією з головних причин розвитку хвороб. Приготування їжі – велика благородна справа, яка несе живлення тілу, здоров'я і задоволення обом – і кухареві і їдцеві. Запропоновані методичні вказівки містять описи лабораторних робіт, рекомендації до обробки результатів роботи. Надано перелік літератури до вивчення курсу. Перед виконанням лабораторної роботи з практикуму студенти вивчають запропонований теоретичний матеріал, опрацьовують методичні вказівки до роботи та отримують у викладача дозвіл на її виконання. Після обробки результатів студенти готують звіт. Лабораторний практикум визначає той необхідний мінімум знань, які повинен засвоїти студент на лабораторних заняттях. Більш детальні відомості з даної дисципліни студенти одержують в лекційних курсах. | en_US |
dc.publisher | Чернігів: НУЧК імені Т.Г. Шевченка | en_US |
dc.subject | технологія приготування | en_US |
dc.subject | вивчення технології | en_US |
dc.subject | масло Гхі | en_US |
dc.subject | приготування страв | en_US |
dc.subject | страви на основі молока | en_US |
dc.subject | приготування супів | en_US |
dc.title | Меточні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу “Вступ до Аюрведи” | en_US |
dc.type | Book | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (природ/матем) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вступ до АЮРВЕДИ_ Сиза О.І..pdf | 648.65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.