Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9591
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБакалов, Валерій Григорович-
dc.contributor.authorЛапицька, Надія Василівна-
dc.date.accessioned2023-12-01T14:09:51Z-
dc.date.available2023-12-01T14:09:51Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБакалов В. Г., Лапицька Н. В. Процеси і апарати харчових виробництв. Методичні вказівки до лабораторних робіт і самостійної роботи з дисципліни “Процеси і апарати харчових виробництв” / укладачі: Бакалов В.Г., Лапицька Н.В. Чернігів : НУЧК, 2023 с. 105 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9591-
dc.description.abstractМетодичні рекомендації складено для здобувачів освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою Харчові технології першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. В методичні вказівки увійшли наступні розділи: основи прикладної гідравліки, гідромеханічні методи, теплопередача, основи масообміну, екстрагування, сушка. До кожної лабораторної роботи запропоновано необхідний теоретичний матеріал, опис устаткування, методика проведення лабораторної роботи, порядок розрахунків та оформлення роботи. Лабораторні роботи запропоновані відповідно до змісту ОП Харчові технології, що дозволить забезпечити організацію ефективної індивідуальної роботи студентів.en_US
dc.publisherЧернігів : НУЧКen_US
dc.subjectпроцеси харчових виробництвen_US
dc.subjectапарати харчових виробництвen_US
dc.subjectгідромеханічні процесиen_US
dc.subjectмеханічні процесиen_US
dc.subjectтеплові процесиen_US
dc.subjectмасообмінні процесиen_US
dc.titleПроцеси і апарати харчових виробництв. Методичні вказівки до лабораторних робіт і самостійної роботиen_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (природ/матем)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Процеси і апарати харчових виробництв_Лабораторні роботи.pdf3.39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.