Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9591
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бакалов, Валерій Григорович | - |
dc.contributor.author | Лапицька, Надія Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-01T14:09:51Z | - |
dc.date.available | 2023-12-01T14:09:51Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Бакалов В. Г., Лапицька Н. В. Процеси і апарати харчових виробництв. Методичні вказівки до лабораторних робіт і самостійної роботи з дисципліни “Процеси і апарати харчових виробництв” / укладачі: Бакалов В.Г., Лапицька Н.В. Чернігів : НУЧК, 2023 с. 105 с. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9591 | - |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації складено для здобувачів освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою Харчові технології першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. В методичні вказівки увійшли наступні розділи: основи прикладної гідравліки, гідромеханічні методи, теплопередача, основи масообміну, екстрагування, сушка. До кожної лабораторної роботи запропоновано необхідний теоретичний матеріал, опис устаткування, методика проведення лабораторної роботи, порядок розрахунків та оформлення роботи. Лабораторні роботи запропоновані відповідно до змісту ОП Харчові технології, що дозволить забезпечити організацію ефективної індивідуальної роботи студентів. | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУЧК | en_US |
dc.subject | процеси харчових виробництв | en_US |
dc.subject | апарати харчових виробництв | en_US |
dc.subject | гідромеханічні процеси | en_US |
dc.subject | механічні процеси | en_US |
dc.subject | теплові процеси | en_US |
dc.subject | масообмінні процеси | en_US |
dc.title | Процеси і апарати харчових виробництв. Методичні вказівки до лабораторних робіт і самостійної роботи | en_US |
dc.type | Book | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (природ/матем) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Процеси і апарати харчових виробництв_Лабораторні роботи.pdf | 3.39 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.