Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9602
Назва: Вміст ліпідів в організмі коропа за комбінованого впливу гербіцидів та йонів цинку
Автори: Любчиков, Руслан Євгенійович
Ключові слова: токсичний вплив
ліпіди
короп лускатий
Дата публікації: 2023
Видавництво: Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф.
Бібліографічний опис: Любчиков Р. Є. Вміст ліпідів в організмі коропа за комбінованого впливу гербіцидів та йонів цинку. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р. Харків : Державний біотехнологічний ун-т, 2023. С. 491-492.
Короткий огляд (реферат): У статті розглядають патофізіологічні зміни, що відбулись в організмі риб, демонструють дію як загального токсичного навантаження на організм, так і специфічного впливу гербіцидів та солей важких металів, тобто певні тканини можуть бути мішенями до дії полютантів. Вивчення вмісту ліпідів у тканинах риб та їх взаємодія з токсикантами є важливою складовою наукових досліджень та політики в галузі охорони навколишнього середовища та громадського здоров’я.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9602
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.