Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9604
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПолотнянко, Лідія Віталіївна-
dc.date.accessioned2023-12-07T13:09:31Z-
dc.date.available2023-12-07T13:09:31Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПолотнянко Л. В. Аналітичний контроль вмісту мікотоксину Т2 в м’ясі риби. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р. Харків : Державний біотехнологічний ун-т, 2023. С. 507 – 508.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9604-
dc.description.abstractПроведено дослідження м’язів риби на вміст Т-2 токсину. Отримані результати оцінювались за критеріями Точність та Збіжність. Процент повернення аналіту в обох випадках був близько 70%, що для тонкошарової хроматографії є прийнятним результатом. Збіжність характеризується розсіюванням отриманих результатів від 91мг/кг до 158мг/кг, що входить в нормативні значення для даної вибірки (від 78 мг/кг до 169 мг/кг). Спираючись на отримані результати, можна припустити, що в розробці нової окремої методики для даної матриці (м’язи риби) не буде необхідності в тому випадку, якщо межа визначення Т-2 токсину буде нижчою ГДК (гранично допустима концентрація) цього токсину в харчових продуктах.en_US
dc.publisherАктуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф.en_US
dc.subjectмікотоксиниen_US
dc.subjectкороп лускатийen_US
dc.subjectдослідження вмісту мікотоксинівen_US
dc.titleАналітичний контроль вмісту мікотоксину Т2 в м’ясі рибиen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.