Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9604
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Полотнянко, Лідія Віталіївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-07T13:09:31Z | - |
dc.date.available | 2023-12-07T13:09:31Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Полотнянко Л. В. Аналітичний контроль вмісту мікотоксину Т2 в м’ясі риби. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р. Харків : Державний біотехнологічний ун-т, 2023. С. 507 – 508. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9604 | - |
dc.description.abstract | Проведено дослідження м’язів риби на вміст Т-2 токсину. Отримані результати оцінювались за критеріями Точність та Збіжність. Процент повернення аналіту в обох випадках був близько 70%, що для тонкошарової хроматографії є прийнятним результатом. Збіжність характеризується розсіюванням отриманих результатів від 91мг/кг до 158мг/кг, що входить в нормативні значення для даної вибірки (від 78 мг/кг до 169 мг/кг). Спираючись на отримані результати, можна припустити, що в розробці нової окремої методики для даної матриці (м’язи риби) не буде необхідності в тому випадку, якщо межа визначення Т-2 токсину буде нижчою ГДК (гранично допустима концентрація) цього токсину в харчових продуктах. | en_US |
dc.publisher | Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. | en_US |
dc.subject | мікотоксини | en_US |
dc.subject | короп лускатий | en_US |
dc.subject | дослідження вмісту мікотоксинів | en_US |
dc.title | Аналітичний контроль вмісту мікотоксину Т2 в м’ясі риби | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Аналітичний контроль вмісту мікотоксину Т2 в м’ясі риби. Актуальні проблеми та перспективи розвитку .pdf | 285.61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.