Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9622
Назва: Проблеми поводження з твердими побутовими відходами в сільській місцевості
Автори: Слюта, Аліна Миколаївна
Ключові слова: тверді побутові відходи
господарська діяльність
екологія
здоров’я населення
захист навколишнього середовища
Дата публікації: 2015
Видавництво: Київ : Центр екологічної освіти та інформації
Бібліографічний опис: Слюта А. М. Проблеми поводження з твердими побутовими відходами в сільській місцевості. Формування стратегії поводження з відходами в умовах децентралізації влади: проблеми та перспективи реалізації на рівні місцевих громад : збірка матеріалів Національного форуму «Поводження з відходами в Україні: законодавство, економіка, технології» (Київ, 10-11 листопада 2015 р.). Київ : Центр екологічної освіти та інформації, 2015. С. 73-75.
Короткий огляд (реферат): Розвиток територіальних громад в Україні, де на обмежених ділянках зосереджена більшість населення і об’єктів господарської діяльності, перетворив проблему розміщення твердих побутових відходів на значну екологічну проблему національного значення, тобто загрозу для навколишнього середовища та здоров’я населення. Основною метою і завданням державної політики у сфері поводження з відходами є пріоритетний захист навколишнього природного середовища та здоров’я людини від негативного впливу на них відходів, забезпечення ощадливого та раціонального використання матеріально-сировинних і енергетичних ресурсів, науково обґрунтоване узгодження екологічних і соціальних інтересів суспільства щодо утворення та використання відходів з метою забезпечення сталого розвитку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9622
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Проблеми поводження з твердими побутовими відходами.pdf121.13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.