Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9624
Назва: Методика організації та проведення дистанційного навчання математики в старшій школі на прикладі навчання змістової лінії «Рівняння і нерівності»
Автори: Глазкова, Анастасія Ігорівна
Ключові слова: дистанційне навчання
математика
старша школа
рівняння і нерівності
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Глазкова А. І. Методика організації та проведення дистанційного навчання математики в старшій школі на прикладі навчання змістової лінії «Рівняння і нерівності» : кваліфікаційна робота освітнього ступеня «магістр» студ. 6 курсу, групи 61, спец.: 014 Середня освіта (Математика) / наук. керівник: к. п. н., доцент Л. О. Соколенко / Природничо-математичний факультет; Кафедра математики та економіки. Чернігів, 2021. 77 с.
Короткий огляд (реферат): Дистанційне навчання математики у 2021-2022 навчальному році залишається актуальним та має забезпечувати реалізацію всіх навчальних програм та планів, створених для очного навчання. Наявність різних засобів та інструментаріїв, призначених для дистанційного навчання учнів, потребує ознайомлення з ними, оволодіння основною методикою їх застосування під час навчання. Під час вивчення змістової лінії «Рівняння і нерівності» курсу «Алгебра і початки аналізу» на профільному рівні, в 10-11 класах, учні систематизують, розширюють і поглиблюють знання з однойменної змістової лінії курсу алгебри базової школи, зокрема з класифікації типів рівнянь та нерівностей і відповідних до них методів та способів розв’язування. В учнів формуються вміння та навички розв’язувати рівняння та нерівності різних типів, відповідними методами та способами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9624
Розташовується у зібраннях:Магістерська р-та, спец.: 014 Середня освіта (Математика)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Глазкова А. І., 2021.pdf4.36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.