Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9631
Назва: Формування дослідницької компетентності учнів під час навчання розв’язування задач з параметрами
Автори: Тонкаль, Наталія Юріївна
Ключові слова: дослідницька компетентність
школярі
розв’язування задач
задачі з параметрами
шкільний курс математики
Дата публікації: 2019
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Тонкаль Н. Ю. Формування дослідницької компетентності учнів під час навчання розв’язування задач з параметрами : кваліфікаційна робота освітнього ступеня «магістр» студ. 2 курсу, групи 61, спец.: 014 Середня освіта (Математика) / наук. керівник: к. п. н., доцент Л. Г. Філон / Природничо-математичний факультет; Кафедра математики та економіки. Чернігів, 2019. 95 с.
Короткий огляд (реферат): Сучасне суспільство потребує спеціалістів високого рівня, всебічно розвинених, з високим інтелектом, творчими здібностями. Основа таких якостей закладається в закладах загальної середньої освіти. Підготовка молоді до творчої праці неможлива без впровадження в навчальний процес сучасної школи навчально-дослідницької праці як важливого засобу формування в учнів стійкого інтересу й готовності до творчої діяльності. Метою шкіл є всебічний розвиток індивідуальності дитини на основі виявлення її нахилів і здібностей, формування інтересів і потреб, формування вміння й бажання вчитися, уміння практичного використання своїх знань. Орієнтація освіти на особистісний розвиток, варіативність школи вимагає переусвідомлення всіх чинників, в тому числі змісту, методів, форм і засобів навчання, від яких залежить якість навчально-виховного процесу. Реалізацію цієї мети ми бачимо у збагаченні шкільного курсу математики таким навчальним матеріалом, який міг би забезпечити учням можливість активно залучатися до дослідницької діяльності, у процесі якої в нього відбувалося б формування дослідницьких умінь. На наш погляд, таким матеріалом можуть стати системи задач із параметрами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9631
Розташовується у зібраннях:Магістерська р-та, спец.: 014 Середня освіта (Математика)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тонкаль Н.Ю..pdf709.45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.