Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9653
Назва: Цеглинки LEGO як ефективний засіб навчання на уроках ЯДС
Автори: Євтушенко, Наталія Олександрівна
Ключові слова: гра
ігрові технології
ігрове середовище
цеглинки LEGO
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Євтушенко Н. О. Цеглинки LEGO як ефективний засіб навчання на уроках ЯДС : кваліфікаційна робота освітнього ступеня «магістр» студ. ІІ курсу, 21-М групи, спец.: 013 «Початкова освіта» / наук. керівник: к. п. н., доцент О. Ф. Кисла / Факультет дошкільної, початкової освіти і мистецтв; Кафедра дошкільної та початкової освіти. Чернігів, 2022. 98 с.
Короткий огляд (реферат): Магістерську роботу присвячено теоретичному обґрунтуванню та експериментальній перевірці використання цеглинок LEGO на уроках ЯДС. У теоретичному розділі роботи проаналізовано літературу з проблеми гри як форми організації навчання; розкрито особливості ігрового середовища LEGO та досвід використання цеглинок LEGO; здійснено аналіз навчальної програми. В емпіричній частині роботи проаналізовано результати експериментального дослідження стану використання LEGO на уроках ЯДС; охарактеризовано систему вправ з цеглинками LEGO; розроблено рекомендації для вчителів щодо застосування цеглинок LEGO на уроках ЯДС.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9653
Розташовується у зібраннях:спец.: 013 "Початкова освіта"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Євтушенко Н.О..pdf1.73 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.