Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9654
Назва: Організація рухової активності дітей молодшого дошкільного віку в сім’ї
Автори: Лічман, Ксенія Віталіївна
Ключові слова: дошкільний вік
сім’я
рухова активність
здоров’я
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Лічман К. В. Організація рухової активності дітей молодшого дошкільного віку в сім’ї : кваліфікаційна робота освітнього ступеня «магістр» студ. ІІ курсу, 22-М групи, спец.: 012 «Дошкільна освіта» / наук. керівник: к. п. н., доцент В.М. Кошель / Факультет дошкільної, початкової освіти і мистецтв; Кафедра дошкільної та початкової освіти. Чернігів, 2022. 70 с.
Короткий огляд (реферат): Однією з найважливіших проблем сучасного суспільства є суттєве погіршення стану здоров’я дітей дошкільного віку і постійне зниження рівня їх фізичного стану. Аналіз багатьох досліджень науковців різних галузей які займаються проблемами здоров’я свідчить, що близько 80% народжуються в Україні з певними функціональними відхиленнями в стані здоров’я. Сьогодні у переліку найбільш важливих факторів, що визначають ситуацію, яка склалася, називають військову агресію Росії яка призвела до зниження загального рівня життя і соціальної захищеності населення, порушення сталості зовнішнього середовища проживання, пандемія COVID-19 яка спричинена коронавірусною хворобою SARS-COV-2, погіршення стану здоров’я і дефіцит рухової активності дітей, недостатня кваліфікація педагогів і недостатня компетентність батьків у питаннях зміцнення і формування здоров’я дітей. Мета дослідження – передбачає теоретичне обґрунтування та експериментальна перевірка змісту, форм, методів які забезпечують процес розвитку рухової активності дітей молодшого дошкільного віку в сім’ї.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9654
Розташовується у зібраннях:спец.: 012 "Дошкільна освіта"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лічман К.В..pdf2.59 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.