Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9697
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бакалов, Валерій Григорович | - |
dc.contributor.author | Ребенок, Євгеній Вікторович | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-27T08:02:37Z | - |
dc.date.available | 2023-12-27T08:02:37Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Проектування підприємств харчової промисловості з основами САПР : методичні вказівки до лабораторних робіт і самостійної роботи з дисципліни “Проектування підприємств харчової промисловості з основами САПР” / укл.: В.Г. Бакалов, Є.В. Ребенок. Чернігів : НУЧК, 2023. 119 с. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9697 | - |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації складено для здобувачів освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою Харчові технології першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Основною метою рекомендацій є навчання студентів самостійно працювати з проектно-технічною документацією, закріпити знання, одержані з технології та обладнання харчових виробництв, ув'язати їх з проектуванням підприємств з використанням сучасних методів комп’ютерного проектування. Лабораторних робіт запропоновані відповідно до змісту ОП Харчові технології, що дозволить забезпечити організацію ефективної індивідуальної роботи студентів. | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУЧК | en_US |
dc.subject | проектування підприємств | en_US |
dc.subject | харчова промисловість | en_US |
dc.subject | методичні рекомендації | en_US |
dc.subject | лабораторні роботи | en_US |
dc.title | Проектування підприємств харчової промисловості з основами САПР | en_US |
dc.type | Book | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (природ/матем) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Проектування підприємств харчової промисловості з основами САПР.pdf | 4.64 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.