Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9701
Назва: Формування навичок читання учнів початкової школи з використанням гри
Автори: Мекшун, Юлія Анатоліївна
Ключові слова: читання
початкова школа
гра
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Мекшун Ю. А. Формування навичок читання учнів початкової школи з використанням гри : кваліфікаційна робота освітнього ступеня «магістр», студ. VI курсу, 61 групи, спец.: 013 «Початкова освіта» / наук. керівник: к. п. н., доцент О. С. Конотоп / Факультет дошкільної, початкової освіти і мистецтв; Кафедра дошкільної та початкової освіти. Чернігів, 2022. 98 с.
Короткий огляд (реферат): Гуманістична спрямованість освіти змушує використовувати у повсякденному шкільному житті заняття та проектні форми навчально-виховного процесу, в яких дитина може розвивати свій внутрішній потенціал, активно пізнавати, розвивати та вдосконалювати визначений програмою зміст навчання. У молодшому шкільному віці найкращим видом такої діяльності є гра. Сучасна психологія визнає, що гра охоплює всі етапи життя людини. Це важлива форма їх життєдіяльності. Тому сенс гри з точки зору можливостей розваги неможливо вичерпати й оцінити. Її феномен полягає в тому, що як розвага і відпочинок вона має шанс перерости в науку, творчість і модель людських стосунків. У зв’язку з цим у навчанні окремих предметів доцільно систематично використовувати ігрові елементи в поєднанні з бесідою, спостереженням, елементами самостійної та творчої роботи, аналізом художнього тексту, виразним читанням, засвоєнням граматичних і літературних навичок.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9701
Розташовується у зібраннях:спец.: 013 "Початкова освіта"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мекшун Ю.А..pdf907.91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.