Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9704
Назва: Формування вмінь монологічного мовлення молодших школярів за допомогою технології критичного мислення
Автори: Неділя, Тетяна Вікторівна
Ключові слова: монологічного мовлення
молодші школярі
критичне мислення
початкова школа
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Неділя Т. В. Формування вмінь монологічного мовлення молодших школярів за допомогою технології критичного мислення : кваліфікаційна робота освітнього ступеня «магістр», студ. VI курсу, 61 групи, спец.: 013 «Початкова освіта» / наук. керівник: к. п. н., доцент О. В. Кміть / Факультет дошкільної, початкової освіти і мистецтв; Кафедра мов і методики їх викладання. Чернігів, 2021. 102 с.
Короткий огляд (реферат): Одним із основних завдань сучасної школи в нашому суспільстві, яке стрімко розвивається, стає підготовка мислячої людини з високою гуманітарною культурою. На перший план висувається проблема переходу від знань як догма до знань-мислення. Гостро постає питання формування комунікативної компетентності учнів. Питання пов’язані з процесом розвитку зв’язного мовлення вважаються основною задачею мовної освіти дітей шкільного віку та мають тісний зв’язок з соціальним значенням і роллю у формуванні особистості. Саме завдяки зв’язному мовленню реалізується головна комунікативна функція мови. Зв’язне мовлення – це найвища форма мови як розумової діяльності, яка визначає рівень розумового та мовного розвитку дитини. Зв’язне мовлення є самостійним видом мовно розумової діяльності та разом з тим виконує головну важливу роль у виховному та навчальному процесі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9704
Розташовується у зібраннях:спец.: 013 "Початкова освіта"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Неділя Т.В..pdf1.92 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.