Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9748
Назва: Навчально-методичний посібник «Віртуальні екскурсії для учнів початкових класів закладів загальної середньої освіти Прилуччини»
Автори: Носко, Юлія Миколаївна
Скиба, Н. М.
Ключові слова: віртуальна екскурсія
Прилуки
Пташиний світ
Прилуцька фортеця
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Носко Ю. М., Скиба Н. М. Навчально-методичний посібник «Віртуальні екскурсії для учнів початкових класів закладів загальної середньої освіти Прилуччини» для використання на уроках інтегрованого курсу «Я досліджую світ» в 2-4 класах та в позакласній роботі. Чернігів, 2023. 54 с.
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичний посібник містить матеріали, які відповідають вимогам типових освітніх програм, розроблених під керівництвом Савченко О. Я. та під керівництвом Шияна Р. Б. 1-2 клас та 3-4 клас, затверджених Наказом Міністерства освіти і науки України від 12.08.2022 р. № 743-22. Упорядкована інформація має на меті активізацію пізнавальної діяльності учнів, залучення здобувачів освіти до різних видів інтерактивної роботи, пошукової та дослідницької діяльності, розвитку мотивації до вивчення довкілля, історії та культури рідного краю. Обрані технології роботи сприяють розвиткові навичок самооцінювання та рефлексії. Методичні рекомендації даного навчально-методичного посібника можуть бути корисними для батьків, учителів початкових класів, викладачів, здобувачів освіти для організації освітнього процесу в 2-4-х класах та у позакласній роботі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9748
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (дошк)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.