Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9750
Назва: | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу “Технології харчових виробництв. Розділ: Технологія жирів та жирозамінників” |
Автори: | Савченко, Олеся Миколаївна Сиза, Ольга Іллівна Лапицька, Надія Василівна |
Ключові слова: | технологія жирів жирозамінники технологія харчових виробництв методичні вказівки лабораторні роботи |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Чернігів : НУЧК імені Т. Г. Шевченка |
Бібліографічний опис: | Савченко О.М., Сиза О.І., Лапицька Н.В. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу “Технології харчових виробництв. Розділ: Технологія жирів та жирозамінників” для студентів спеціальністі 181 Харчові технології / уклад. О.М. Савченко, О.І. Сиза, Н.В. Лапицька. Чернігів: НУЧК імені Т.Г. Шевченка, 2023. 36 с. |
Короткий огляд (реферат): | Дисципліна «Технології харчових виробництв: технологія жирів і жирозамінників; технологія мяса, м’ясопродуктів та риби» є нормативною навчальною дисципліною цикла професійної підготовки. Запропоновані методичні вказівки містять описи лабораторних робіт, вказівки до проведення математичної обробки результатів експерименту, контрольні питання. Для більш глибокого розуміння матеріалу курсу перед описом кожної роботи наведено короткі теоретичні відомості. Надано перелік рекомендованої літератури. Перед виконанням лабораторної роботи з практикуму студенти вивчають запропонований теоретичний матеріал, опрацьовують методичні вказівки до роботи та отримують у викладача дозвіл на її виконання. Після обробки результатів студенти готують звіт. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9750 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (природ/матем) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Технологія жирів.pdf | 867.87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.