Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9751
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Городиська, Олена Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Лапицька, Надія Василівна | - |
dc.contributor.author | Бакалов, Валерій Григорович | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-18T07:22:47Z | - |
dc.date.available | 2024-01-18T07:22:47Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Обладнання харчових виробництв : методичні вказівки до лабораторних робіт і самостійної роботи з дисципліни “ Обладнання харчових виробництв” / укладачі: Городиська О.В., Лапицька Н.В., Бакалов В.Г. Чернігів : НУЧК, 2023, 203 с. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9751 | - |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації складено для здобувачів освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою Харчові технології першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Розглянуто основні конструкції машин та обладнання для переробки харчової продукції, їх конструкції і особливості використання. Надані відомості дозволяють студентам закріпити і поглибити одержані теоретичні знання і набути практичних навичок при виконанні експериментальної частини лабораторних робіт. Лабораторних робіт запропоновані відповідно до змісту ОП Харчові технології, що дозволить забезпечити організацію ефективної індивідуальної роботи студентів. | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | харчові технології | en_US |
dc.subject | харчова продукція | en_US |
dc.subject | обладнання харчових виробництв | en_US |
dc.subject | методичні вказівки | en_US |
dc.subject | лабораторні роботи | en_US |
dc.title | Обладнання харчових виробництв | en_US |
dc.type | Book | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (природ/матем) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мет_вказівки Обладнання харчових виробництв.pdf | 8.15 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.