Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9751
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГородиська, Олена Володимирівна-
dc.contributor.authorЛапицька, Надія Василівна-
dc.contributor.authorБакалов, Валерій Григорович-
dc.date.accessioned2024-01-18T07:22:47Z-
dc.date.available2024-01-18T07:22:47Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationОбладнання харчових виробництв : методичні вказівки до лабораторних робіт і самостійної роботи з дисципліни “ Обладнання харчових виробництв” / укладачі: Городиська О.В., Лапицька Н.В., Бакалов В.Г. Чернігів : НУЧК, 2023, 203 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9751-
dc.description.abstractМетодичні рекомендації складено для здобувачів освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою Харчові технології першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Розглянуто основні конструкції машин та обладнання для переробки харчової продукції, їх конструкції і особливості використання. Надані відомості дозволяють студентам закріпити і поглибити одержані теоретичні знання і набути практичних навичок при виконанні експериментальної частини лабораторних робіт. Лабораторних робіт запропоновані відповідно до змісту ОП Харчові технології, що дозволить забезпечити організацію ефективної індивідуальної роботи студентів.en_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectхарчові технологіїen_US
dc.subjectхарчова продукціяen_US
dc.subjectобладнання харчових виробництвen_US
dc.subjectметодичні вказівкиen_US
dc.subjectлабораторні роботиen_US
dc.titleОбладнання харчових виробництвen_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (природ/матем)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мет_вказівки Обладнання харчових виробництв.pdf8.15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.