Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9790
Назва: Розвиток малого і середнього підприємництва в соціокультурній сфері сучасної України
Автори: Бирзул, Вадим Володимирович
Ключові слова: Україна
ринкова економіка
соціокультурна діяльність
підприємство
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Бирзул В. В. Розвиток малого і середнього підприємництва в соціокультурній сфері сучасної України : кваліфікаційна магістр. р-та, магістранта 25-М групи, спец. 028 «Менеджмент соціокультурної діяльності» / наук. керівник: к. і. н., доцент О. Г. Воронко / Факультет дошкільної, початкової освіти і мистецтв, Кафедра мистецьких дисциплін. Чернігів, 2023. 68 с.
Короткий огляд (реферат): На сьогоднішній день економіка України розвивається. Це призводить до того, що фірми і організації примушені постійно еволюціонувати, щоб не залишитись за бортом прогресу і бізнесу. Продукція або послуга, що виробляється фірмою, повинна бути оптимальним образом реалізована: тобто з врахуванням побажань клієнтів і з отриманням максимального прибутку. Тому головна задача будь-якого підприємця – раціональним чином поєднати побажання клієнтів та власні виробничі можливості. В цьому випадку в нього буде можливість доказати клієнту переваги свого продукту або послуги. Дослідження теми «Розвиток малого і середнього підприємництва в соціокультурній сфері сучасної України» є актуальним в умовах ринкової економіки, оскільки саме ефективна діяльність стає вирішальним фактором успішної роботи. Визначальними напрямами розвитку та вдосконалення соціокультурної діяльності є: прискорення науково-технічного та організаційного прогресу; удосконалення структури підприємства, організаційних систем управління, форм і методів організації діяльності, підвищення якості й конкурентоспроможності послуг.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9790
Розташовується у зібраннях:спец.: 028 Менеджмент соціокультурної діяльності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бирзул В. В..pdf1.08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.