Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9792
Назва: Перспективи розвитку креативних індустрій в Україні
Автори: Долга, Катерина Володимирівна
Ключові слова: Україна
креативна індустрія
креативна економіка
Дата публікації: 2024
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Долга К. В. Перспективи розвитку креативних індустрій в Україні : кваліфікаційна магістр. р-та, магістрантки 67 групи, спец. 028 «Менеджмент соціокультурної діяльності» / наук. керівник: д. е. н., професор Л. С. Ладонько / Факультет дошкільної, початкової освіти і мистецтв, Кафедра мистецьких дисциплін. Чернігів, 2024. 61 с.
Короткий огляд (реферат): Початок ХХІ століття відзначився тим, що поняття креативності почало поширюватись на значну частину сфер діяльності. За останні 5 років креативні індустрії та креативна економіка стали частиною національних стратегій різних держав. Визнання важливості на законодавчому рівні, державні ініціативи підтримки та проактивне ставлення до розбудови креативних секторів з боку влади зробило внесок у добробут багатьох країн світу. Метою магістерської роботи є дослідження сучасного стану креативних індустрій в Україні і світі та надання практичних рекомендацій щодо їх подальшого розвитку з урахуванням кращих світових практик.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9792
Розташовується у зібраннях:спец.: 028 Менеджмент соціокультурної діяльності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Долга К.В..pdf1.35 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.