Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9795
Назва: Тенденції і перспективи розвитку закладів культури територіальних громад
Автори: Федіна, Ніна Миколаївна
Ключові слова: заклади культури
територіальні громади
соціально-культурна діяльність
соціокультурний менеджмент
Дата публікації: 2024
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Федіна Н.М. Тенденції і перспективи розвитку закладів культури територіальних громад : кваліфікаційна магістр. р-та, магістрантки 67 групи, спец. 028 «Менеджмент соціокультурної діяльності» / наук. керівник: д.е.н., професор Л. С. Ладонько / Факультет дошкільної, початкової освіти і мистецтв, Кафедра мистецьких дисциплін. Чернігів, 2024. 98 с.
Короткий огляд (реферат): Сучасна соціально-культурна діяльність за своїм внутрішнім змістом давно перевищила обсяг та рамки колишньої культурно-освітньої роботи. Істотно трансформувалися функції соціокультурного менеджменту, дедалі важливішу роль починають відігравати, поряд із просвітництвом, культурно-творча, рекреаційно-оздоровча, розважальна та соціоінтеграційна функції. Стан соціокультурної діяльності вітчизняних суб’єктів господарювання на сьогоднішній день визначається особливостями внутрішньополітичного періоду та інтеграцією в глобально-цивілізаційні процеси. Спостерігається орієнтація розвитку соціокультурного простору на цінності заходу, що проявляється в запозиченні деяких ідей та форм роботи в масовій культурі, в превалюванні матеріальних інтересів над ціннісними орієнтирами індивідів, але це зумовлює негативні наслідки для духовного та загальнокультурного рівнів суспільства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9795
Розташовується у зібраннях:спец.: 028 Менеджмент соціокультурної діяльності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Федіна Н.М..pdf2.33 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.