Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9808
Назва: Розвиток креативного мислення учнів 5-6 класів НУШ на уроках математики та в позакласній роботі
Автори: Коцюк, Лариса Петрівна
Ключові слова: креативне мислення
урок математики в початковій школі
позакласна робота
творча діяльність
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Коцюк Л. П. Розвиток креативного мислення учнів 5-6 класів НУШ на уроках математики та в позакласній роботі: кваліфікаційна робота освітнього ступеня «магістр» студ. 2 курсу, групи 61, спец.: 014 Середня освіта (Математика) / наук. керівник: к. п. н., доцент Л.О. Філон / Природничо-математичний факультет; Кафедра математики. Чернігів, 2023. 67 с.
Короткий огляд (реферат): Проблема формування творчої особистості та розвитку креативності посідає чільне місце серед актуальних проблем освіти, оскільки суспільству надзвичайно потрібні творчі та креативні фахівці. Креативна особистість - це індивід, який володіє здатністю генерувати нові ідеї, концепції та рішення, проявляючи оригінальність і нестандартний підхід у вирішенні завдань чи у творчій діяльності. Розвиток креативності є одним з першочергових завдань НУШ, адже стрімкий ритм нашого сьогодення вимагає від учнівства, згідно Державного стандарту базової середньої освіти, вміння творчо та нестандартно мислити, вміти висловлювати свою думку, прогнозувати результати, виявляти творчий підхід у будь-якій діяльності. Мета дослідження полягає у розробці дидактичних матеріалів для розвитку креативного мислення учнів 5-6 класів та методичних рекомендацій до їх впровадження в навчальний процес під час вивчення математики на уроках та в позакласній роботі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9808
Розташовується у зібраннях:Магістерська р-та, спец.: 014 Середня освіта (Математика)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коцюк Л.П..pdf1.6 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.