Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9809
Назва: Методи та засоби навчання математики учнів 5-6 класів в умовах НУШ
Автори: Назаренко, Єлизавета Олександрівна
Ключові слова: НУШ
урок математики в початковій школі
методи навчання математики
критичне мислення
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Назаренко Є. О. Методи та засоби навчання математики учнів 5-6 класів в умовах НУШ: кваліфікаційна робота освітнього ступеня «магістр» студ. 2 курсу, групи 61, спец.: 014 Середня освіта (Математика) / наук. керівник: к. п. н., доцент Л.О. Філон / Природничо-математичний факультет; Кафедра математики. Чернігів, 2023. 67 с.
Короткий огляд (реферат): Навчання має бути спрямоване на розвиток умінь і навичок учнів, а не на запам'ятовування знань. Для реалізації цих завдань необхідні відповідні методи та засоби навчання математики. Дослідження присвячене вивченню методів та засобів навчання математики, які відповідають вимогам НУШ. Нові вимоги до учнів та педагогів ставлять завдання активізації навчального процесу, розвитку критичного мислення та творчих здібностей учнів. Мета дослідження полягає в аналізі, описі методів та засобів навчання та розробці методичних рекомендацій стосовно їх застосування у навчанні математики учнів 5-6 класів в умовах Нової української школи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9809
Розташовується у зібраннях:Магістерська р-та, спец.: 014 Середня освіта (Математика)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Назаренко Є.О..pdf3.48 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.