Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9843
Назва: Використання цифрових інструментів при викладанні курсу «Історія науки і техніки»
Автори: Ципляк, Наталія Олегівна
Ключові слова: цифрові інструменти
наукова діяльність
здобувачі вищої освіти
освітній процес
Дата публікації: 2023
Видавництво: Наукова діяльність як шлях формування професійних компетентностей майбутнього фахівця : конференція
Бібліографічний опис: Ципляк Н. Використання цифрових інструментів при викладанні курсу «Історія науки і техніки» // Матеріали міжнародної науково практичної конференції « Наукова діяльність як шлях формування професійних компетентностей майбутнього фахівця». Суми, 2023.
Короткий огляд (реферат): В умовах сьогодення постає нагальна потреба розробки нових методик та підходів у викладенні та вивченні будь-яких навчальних курсів у закладах вищої освіти. Відтак, навчання, а особливо дистанційне, вже неможливе без використання цифрових інструментів, оскільки вони надають нові можливості та збагачують традиційні методи за рахунок нових форм подання інформації, засобів взаємодії між викладачами та здобувачами вищої освіти. Водночас все це сприяє і формуванню цифрових компетентностей майбутніх фахівців. Стрімкий розвиток цифрових технологій безпосередньо впливає і на трансформацію освітнього простору. Живучі в епоху «цифровізації» ми отримуємо необмежені можливості для навчання, які дозволяють швидко й ефективно здобувати знання в будь-який час і перебуваючи у будь-якому місці. Метою роботи є висвітлення досвіду використання різних платформ і сервісів при викладанні курсу «Історія науки і техніки». А також показати, як використання різних цифрових інструментів сприяє покращенню процесу навчання та взаємодії між всіма учасниками освітнього процесу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9843
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Використання цифрових інструментів при викладанні курсу.pdf590.56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.