Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9874
Назва: Система роботи з педагогічно занедбаними учнями в умовах початкової школи
Автори: Маркович, Вікторія Олександрівна
Ключові слова: педагогічна занедбаність
педагогічна запущеність
педагогічно занедбаний учень
початкова школа
молодший школяр
ситуація успіху
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Маркович В. О. Система роботи з педагогічно занедбаними учнями в умовах початкової школи : кваліфікаційна магістр. р-та, студентки ІI курсу магістратури, 21-М групи, спец. 013 «Початкова освіта» / наук. керівник: к. п. н., доцент О. Ф. Кисла / Факультет дошкільної, початкової освіти і мистецтв, Кафедра дошкільної та початкової освіти. Чернігів, 2023. 93 с.
Короткий огляд (реферат): Існують протиріччя між необхідністю подолання педагогічної занедбаності у дітей молодшого шкільного віку, з одного боку, та недостатньою ефективністю використання сучасних педагогічних технологій. Метою даної роботи є дослідження проблеми педагогічної занедбаності в молодшому шкільному віці та розробка методики роботи з педагогічно занедбаними учнями в умовах початкової школи. Це дослідження надає методи та стратегії, які сприяють ефективній роботі з учнями, які мають проблеми з навчанням, соціалізацією, а також психологічними та емоційними труднощами, тобто будь-якими проявами педагогічної занедбаності. Зокрема, дослідження об'єднує індивідуалізацію навчання, психологічну підтримку та взаємодію з батьками, щоб створити комплексну систему підтримки для педагогічно занедбаних учнів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9874
Розташовується у зібраннях:спец.: 013 "Початкова освіта"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Маркович В.О..pdf1.96 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.