Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9875
Назва: Умови ефективності використання наочності в початковій школі
Автори: Нікітіна, Аліна Олексіївна
Ключові слова: наочність
початкова школа
ефективність
підвищення якості навчання в закладах освіти
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Нікітіна А. О. Умови ефективності використання наочності в початковій школі : кваліфікаційна магістр. р-та, студентки V курсу, 61 групи, спец. 013 «Початкова освіта» / наук. керівник: к. п. н., доцент О. Ф. Кисла / Факультет дошкільної, початкової освіти і мистецтв, Кафедра дошкільної та початкової освіти. Чернігів, 2023. 73 с.
Короткий огляд (реферат): На сьогоднішній день якість навчання у закладі освіти є дуже актуальним питанням, адже від неї залежить не тільки успіх учнів у майбутньому, але й загальний рівень розвитку нашої країни. Недостатня якість навчання може призвести до низького рівня освіти, недостатньо кваліфікованої також робочої сили, а також можливостей обмеження для нашої держави у світовому економічному просторі. Тому підвищення якості навчання в закладах освіти є одним із основних завдань для суспільства в цілому. Наочність – це один із дидактичних принципів навчання, що відображає різноманіття конкретних явищ та предметів навколишньої дійсності. Реалізація цього принципу у початковій школі є головним засобом у формуванні компетенцій дітей молодшого шкільного віку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9875
Розташовується у зібраннях:спец.: 013 "Початкова освіта"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Нікітіна А.О..pdf1.61 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.