Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9878
Назва: Компоненти природної складової в структурі та діяльності літніх оздоровчих таборів у Чернігівській територіальній громаді (на прикладі психолого-реабілітаційної школи «Чернігів - це ми»).
Автори: Потоцька, Світлана Олександрівна
Ключові слова: літні оздоровчі табори
м. Чернігів
психолого-реабілітаційна школа «Чернігів - це ми»
оздоровлення дітей
фітотерапія
агротерапія
Дата публікації: 2022
Видавництво: Еколого-освітня та рекреаційна діяльність у межах природних територій у період воєнного стану: можливості, ризики та безпеки
Бібліографічний опис: Потоцька С.О. Компоненти природної складової в структурі та діяльності літніх оздоровчих таборів у Чернігівській територіальній громаді (на прикладі психолого-реабілітаційної школи «Чернігів - це ми»). Еколого-освітня та рекреаційна діяльність у межах природних територій у період воєнного стану: можливості, ризики та безпеки. Збірка матеріалів Всеукраїнського онлайн-семінару (Чернігів, 10 листопада 2022 року). Чернігів. 2022. С. 61-63.
Короткий огляд (реферат): У складних умовах воєнного часу важливим є оздоровлення дітей, які постраждали під час активних бойових дій. Одним з найбільш постраждалих українських міст від бойових дій з початку війни в Україні є місто Чернігів, яке займає 4 місце за кількістю дітей, які отримали поранення або загинули. За фінансової підтримки Благодійного фонду «Голоси дітей» у партнерстві з Національним університетом "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка для 60 дітей Чернігівської громади ( з них 31 дитина з інвалідністю) нами було проведено психолого-реабілітаційну літню школу «Чернігів - це Ми» з 1 серпня по 10 серпня 2022 року. Основною метою якої було психологічне відновлення молоді на засадах екотерапії та підвищення комунікації, соціалізації дітей через сприйняття природних компонентів як факторів впливу на дітей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9878
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.