Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9928
Назва: Організація групової роботи учнів початкових класів на уроці «Я досліджую світ»
Автори: Клименко, Діана Олександрівна
Ключові слова: групові форми роботи
учні початкової школи
освітній процес
«Я досліджую світ»
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Клименко Д. О. Організація групової роботи учнів початкових класів на уроці «Я досліджую світ» : кваліфікаційна магістр. р-та, студентки ІV курсу, 61 групи, спец. 013 «Початкова освіта» / наук. керівник: к. біол. н., доцент В. О. Коваль / Факультет дошкільної, початкової освіти і мистецтв, Кафедра дошкільної та початкової освіти. Чернігів, 2022. 88 с.
Короткий огляд (реферат): Магістерську роботу присвячено теоретичному обґрунтуванню та перевірці на практиці організації групової роботи як засобу підвищення ефективності засвоєння знань та умінь учнів початкової школи на прикладі курсу «Я досліджую світ». У теоретичному розділі роботи проаналізовано наукові та методичні джерела з досліджуваної проблеми; виділено психолого-педагогічні аспекти застосування групових форм роботи; проаналізовано види та прийоми групових форм роботи. В другій частині роботи проаналізовано результати емпіричного дослідження та доведено ефективність застосування групових форм роботи на уроках «Я досліджую світ» для процесу засвоєння знань та умінь з предмету; розроблено рекомендації для вчителів щодо організації групової роботи учнів початкових класів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9928
Розташовується у зібраннях:спец.: 013 "Початкова освіта"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Клименко Д.О. Організація групової роботи.pdf2.34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.