Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9949
Назва: Використання ігрових технологій у процесі соціалізації молодших школярів
Автори: Осадча, Марія Романівна
Ключові слова: гра
ігрова діяльність
ігрові технології
молодший шкільний вік
освітній процес
соціалізація
соціальні навички
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Осадча М. Р. Використання ігрових технологій у процесі соціалізації молодших школярів : кваліфікаційна магістр. р-та, студентки ІІ курсу магістратури, 21-М групи, спец. 013 «Початкова освіта» / наук. керівник: д. п. н., професор Т. Л. Гавриленко / Факультет дошкільної, початкової освіти і мистецтв, Кафедра дошкільної та початкової освіти. Чернігів, 2023. 60 с.
Короткий огляд (реферат): У кваліфікаційній роботі обґрунтовано важливість розвитку особистості у процесі соціалізації учнів початкової школи. Розкрито поняття «соціалізація», визначено критерії та показники сформованості соціальних навичок в молодшому шкільному віці. Проаналізовано особливості формування соціалізації у молодших школярів в освітньому процесі. Розроблено та експериментально перевірено комплекс ігрових технологій для формування активної соціалізації, який слід використовувати на уроках та в позаурочний час.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9949
Розташовується у зібраннях:спец.: 013 "Початкова освіта"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Осадча М.Р. Використання ігрових технологій.pdf663.81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.