Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9952
Назва: Організація самостійної роботи як засіб підвищення ефективності засвоєння знань та вмінь в початковій школі
Автори: Мороз, Руслана Павлівна
Ключові слова: організація самостійної роботи
початкова школа
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Мороз Р. П. Організація самостійної роботи як засіб підвищення ефективності засвоєння знань та вмінь в початковій школі : кваліфікаційна магістр. р-та, студентки ІІ курсу магістратури, 11-М групи, спец. 013 «Початкова освіта» / наук. керівник: д. п. н., професор А. О. Міненок / Факультет дошкільної, початкової освіти і мистецтв, Кафедра дошкільної та початкової освіти. Чернігів, 2023. 81 с.
Короткий огляд (реферат): Випускна кваліфікаційна робота присвячена дослідженню процесу організації самостійної роботи як засобу підвищення ефективності засвоєння знань та умінь в початковій школі. У роботі вирішено важливе науково-педагогічне завдання щодо подальшого розвитку теоретичних основ, методичних і практичних пропозицій та рекомендацій з підвищення рівнів організації самостійної роботи в початковій школі. Досліджено зміст, особливості та методику організації самостійної роботи як засобу підвищення ефективності засвоєння знань та вмінь в початкових класів та розроблено методичні рекомендації на основі вивченого теоретичного та методичного матеріалу за темою роботи, програмного змісту для початкової школи в межах організації самостійної роботи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9952
Розташовується у зібраннях:спец.: 013 "Початкова освіта"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мороз Р.П. Організація самостійної роботи.pdf1.57 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.