Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9953
Назва: Використання мережевих технологій в освітньому процесі початкової ланки освіти
Автори: Юрченко, Марія Андріївна
Ключові слова: мережеві технології
освітній процес
початкова освіта
використання комп’ютерних технологій
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Юрченко М. А. Використання мережевих технологій в освітньому процесі початкової ланки освіти : кваліфікаційна магістр. р-та, студентки ІІ курсу магістратури, 61 групи, спец. 013 «Початкова освіта» / наук. керівник: д. п. н., професор А. О. Міненок / Факультет дошкільної, початкової освіти і мистецтв, Кафедра дошкільної та початкової освіти. Чернігів, 2023. 90 с.
Короткий огляд (реферат): В сучасному світі взаємодія учасників освітнього процесу з комп’ютером стала важливою складовою частиною навчання. Для вчителя постає завдання створити на уроці підґрунтя для використання мережевих технологій і саме вчитель має прививати бажання застосовувати відповідний девайс для здійснення навчання. Допомогти вчителю у вирішенні цього завдання може поєднання традиційних методів навчання та сучасних інформаційних технологій, в тому числі комп’ютерних. З використанням комп’ютерних технологій урок може проходити цікаво та більш сучасно, де відбувається індивідуалізація навчання, об’єктивність і своєчасність контролю знань, підведення підсумків уроку, розвиток пізнавальних інтересів молодших школярів, їхнє знайомство з навколишньою дійсністю, формування індивідуальних потреб та ін.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9953
Розташовується у зібраннях:спец.: 013 "Початкова освіта"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Юрченко М.А. Використання мережевих технологій.pdf2.01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.