Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9963
Назва: Формування навичок взаємодопомоги у дітей дошкільного віку в процесі спільної праці
Автори: Сташук, Аліна Валеріївна
Ключові слова: взаємодопомога
діти дошкільного віку
спільна праця
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Сташук А. В. Формування навичок взаємодопомоги у дітей дошкільного віку в процесі спільної праці : кваліфікаційна магістр. р-та, студентки ІI курсу магістратури, 63 групи, спец. 012 «Дошкільна освіта» / наук. керівник: к. п. н., доцент Т. М. Богдан / Факультет дошкільної, початкової освіти і мистецтв, Кафедра дошкільної та початкової освіти. Чернігів, 2023. 70 с.
Короткий огляд (реферат): Людська взаємодопомога є необхідною умовою розвитку доброзичливих взаємин людей, сприяє формуванню позитивних емоційних переживань і моральних почуттів. Виховання чуйного, готового прийти на допомогу молодого покоління – одне з найважливіших завдань сучасної освіти. Багато дітей, приходячи в початкову школу, не готові до взаємодопомоги: не знають і не вміють вчасно звернутися за допомогою, прийняти її від інших або ж чемно відмовитися від неї, дякувати за надану допомогу, допомагати один одному в різноманітних видах діяльності. Отже, витоки зародження елементів взаємодопомоги знаходяться в дошкільному віці, бо саме тоді закладаються всі моральні якості особистості, в тому числі і формуються навички взаємодопомоги.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9963
Розташовується у зібраннях:спец.: 012 "Дошкільна освіта"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сташук А.В. Формування навичок взаємодопомоги.pdf3.17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.