Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9964
Назва: Творча гра як засіб соціалізації дітей старшого дошкільного віку
Автори: Тюрин, Євгенія Олександрівна
Ключові слова: творча гра
соціалізація
старший дошкільного віку
заклад дошкільної освіти
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Тюрин Є. О. Творча гра як засіб соціалізації дітей старшого дошкільного віку : кваліфікаційна магістр. р-та, студентки ІI курсу магістратури, 22-М групи, спец. 012 «Дошкільна освіта» / наук. керівник: к. п. н., доцент Т. М. Богдан / Факультет дошкільної, початкової освіти і мистецтв, Кафедра дошкільної та початкової освіти. Чернігів, 2023. 76 с.
Короткий огляд (реферат): Починаючи з дошкільного віку цей період є унікальним і вирішальним періодом у розвитку дитини, коли зароджуються основи особистості, цими елементами є воля, а довільні дії уява, креативність і загальна ініціатива динамічно розвиваються. Тема соціалізації особистості стає все більш актуальною. Соціалізація — це процес і результат засвоєння дитиною існуючих норм, цінностей і моделей поведінки. Соціальні навички у дітей дошкільного віку відносяться до якості особистості, яка формується в процесі активного управління соціальними відносинами. Особливе місце в процесі формування соціальних навичок дітей займає ігрова діяльність. Гра часто використовується як основний засіб соціальної інтеграції та формування навичок соціальної поведінки у дітей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9964
Розташовується у зібраннях:спец.: 012 "Дошкільна освіта"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тюрин Є.О. Творча гра.pdf686 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.