Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9985
Назва: Психолого-педагогічна підтримка першокласників під час адаптації до школи в умовах невизначеності
Автори: Приходько, Марина Олександрівна
Ключові слова: адаптація
першокласник
психолого-педагогічна підтримка
початкова школа
арт-терапія
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Приходько М. О. Психолого-педагогічна підтримка першокласників під час адаптації до школи в умовах невизначеності : кваліфікаційна магістр. р-та, студентки ІІ курсу, 61 групи, спец. 013 «Початкова освіта» / наук. керівник: к. п. н., доцент О. Ф. Кисла / Факультет дошкільної, початкової освіти і мистецтв, Кафедра дошкільної та початкової освіти. Чернігів, 2023. 111 с.
Короткий огляд (реферат): Тема дослідження є надзвичайно актуальною в сучасному світі, оскільки на тлі пандемії COVID-19 багато дітей переживали стрес, пов’язаний з невизначеністю ситуації, яка виникає через те, що існує багато невідомих чинників, таких як: чи довго триватимуть карантинні обмеження, які будуть наслідки для економіки та що станеться зі шкільною освітою. Далі такі умови стали ще критичнішими, адже в країні вже більше року триває війна, яка кардинально вплинула на систему освіти. Діти можуть стикатися з різними проблемами під час адаптації до нового середовища, таких як соціальні, емоційні та академічні проблеми. Наприклад, діти можуть відчувати страх перед невідомим, тривожність, почуття відокремленості від родини та друзів, зниження самооцінки, труднощі зі засвоєнням нового матеріалу тощо. Психолого-педагогічна підтримка є необхідною для того, щоб допомогти дітям пристосуватися до шкільного життя та подолати проблеми, з якими вони можуть стикнутися.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9985
Розташовується у зібраннях:спец.: 013 "Початкова освіта"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Приходько М.О. Психолого-педагогічна підтримка.pdf1.72 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.