Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9986
Назва: Впровадження віртуальних екскурсій в освітній процес початкової школи
Автори: Скиба, Наталя Миколаївна
Ключові слова: віртуальна екскурсія
ключові компетентності
дослідницькі навички
мотивація
молодші школярі
освітній процес
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Скиба Н. М. Впровадження віртуальних екскурсій в освітній процес початкової школи : кваліфікаційна магістр. р-та, студентки ІІ курсу магістратури, 61 групи, спец. 013 «Початкова освіта» / наук. керівник: д. п. н., професор Ю. М. Носко / Факультет дошкільної, початкової освіти і мистецтв, Кафедра дошкільної та початкової освіти. Чернігів, 2023. 164 с.
Короткий огляд (реферат): Магістерська робота присвячена дослідженню та аналізу стану впровадження віртуальних екскурсій в освітній процес початкової школи, визначенню сутності основних понять та особливостей формування та активізації дослідницьких навичок, залучення здобувачів освіти до різних видів інтерактивної роботи, розвитку мотивації до вивчення довкілля, історії та культури рідного краю. Проаналізовано, теоретично узагальнено та досліджено вплив інтеграції віртуальних екскурсій на розвиток ключових компетентностей здобувачів освіти. Розкрита загальна методика проведення віртуальних екскурсій в початковій школі та методика їх проведення для учнів з особливими освітніми потребами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9986
Розташовується у зібраннях:спец.: 013 "Початкова освіта"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Скиба Н.М. Впровадження віртуальних.pdf3.89 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.