Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9987
Назва: Використання педагогіки партнерства в новій українській школі в умовах воєнного стану
Автори: Турчин, Сергій Олександрович
Ключові слова: педагогіка партнерства
воєнний стан
взаємодія школи та сім'ї
форми налагодження партнерських взаємин учителя з батьками
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Турчин С. О. Використання педагогіки партнерства в новій українській школі в умовах воєнного стану : кваліфікаційна магістр. р-та, студент І курсу, 21-М групи, спец. 013 «Початкова освіта» / наук. керівник: к. п. н., доцент О. Ф. Кисла / Факультет дошкільної, початкової освіти і мистецтв, Кафедра дошкільної та початкової освіти. Чернігів, 2023. 103 с.
Короткий огляд (реферат): Магістерську роботу присвячено теоретичному обґрунтуванню та експериментальній перевірці особливостей використання педагогіки партнерства в умовах воєнного стану. У теоретичному розділі роботи розкрито сутність педагогіки партнерства та її головні риси, розглянуто історію її становлення, проаналізовано стан дослідженості проблеми організації партнерської взаємодії у школі у сучасній науковій літературі. В емпіричній частині роботи схарактеризовано форми налагодження партнерських взаємин учителя з батьками, проаналізовано результати емпіричного дослідження стану організації партнерської взаємодії школи та сім'ї у Новій українській школі, розроблено методичні рекомендації щодо партнерської взаємодії школи та сім'ї в умовах воєнного стану.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9987
Розташовується у зібраннях:спец.: 013 "Початкова освіта"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Турчин С.О. Використання педагогіки.pdf1.24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.