Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9988
Назва: Використання елементів ізотерапії в інклюзивному класі
Автори: Федорова, Анастасія Костянтинівна
Ключові слова: ізотерапія
арт-терапія
діти з РАС
інклюзивний клас
соціальна адаптація
відеограми
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Федорова А. К. Використання елементів ізотерапії в інклюзивному класі : кваліфікаційна магістр. р-та, студентки ІІ курсу магістратури, 61 групи, спец. 013 «Початкова освіта» / наук. керівник: д. п. н., професор Ю. М. Носко / Факультет дошкільної, початкової освіти і мистецтв, Кафедра дошкільної та початкової освіти. Чернігів, 2023. 85 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена вивченню ефективності використання елементів ізотерапії в інклюзивних класах, зокрема в роботі з дітьми з розладами аутистичного спектру (РАС). Основною метою дослідження є аналіз впливу ізотерапевтичних практик на психоемоційний стан та соціальну адаптацію дітей з РАС в умовах навчання в інклюзивному класі. У дослідженні використано арт-терапевтичний підхід, зокрема ізотерапію. Ізотерапія базується на використанні художніх технік та засобів виразності, які стимулюють творче та емоційне самовираження дитини. Методика арт-терапії спрямована на покращення самопочуття, розвиток комунікативних навичок та сприяння взаєморозумінню в інклюзивному середовищі. У рамках дослідження було розроблено та впроваджено заняття з ізотерапії з дітьми з РАС в інклюзивних класах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9988
Розташовується у зібраннях:спец.: 013 "Початкова освіта"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Федорова А.К. Використання елементів ізотерапії.pdf2.14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.