Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9992
Назва: Формування екологічної компетентності молодших школярів за допомогою екологічної казки
Автори: Пельо, Катерина Володимирівна
Ключові слова: екологічна компетентність
молодші школярі
екологічна казка
екологічне виховання
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Пельо К. В. Формування екологічної компетентності молодших школярів за допомогою екологічної казки : кваліфікаційна магістр. р-та, студентки ІІ курсу, 61 групи, спец. 013 «Початкова освіта» / наук. керівник: к. біол. н., доцент В. О. Коваль / Факультет дошкільної, початкової освіти і мистецтв, Кафедра дошкільної та початкової освіти. Чернігів, 2022. 69 с.
Короткий огляд (реферат): Однією з основних ідеї модернізації природничо-наукової освіти є формування екологічної компетентності особистості учнів. Сучасні дослідження вказують на те, що екологічна освіта та виховання підростаючого покоління, здатні в перспективі вирішувати не лише загально географічні, а й глобальні екологічні проблеми у зв’язку з цим важливим моментом є формування у школярів екологічної компетентності. У школярів початкової школи виникають первинні знання про природу і навички її заощадження, це зумовлено тим, що ефективність екологічного виховання учнів молодших класів забезпечується їх особливостями: здатністю до яскравого емоційного відгуку, схильністю до наслідування, велика чутливість до виховних впливів, цікавість. Молодший школяр більш вразливий, близький до природи, допитливий. У період навчання в початкових класах він навчається вчитися, і в цей період легше прищепити йому екологічні знання, вміння, навчити любити природу, берегти її.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9992
Розташовується у зібраннях:спец.: 013 "Початкова освіта"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пельо К.В. Формування екологічної компетентності.pdf2.13 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.