Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9993
Назва: Розвиток емоційного інтелекту в учнів молодших класів
Автори: Шагурова, Христина Юріївна
Ключові слова: емоційний інтелект
емоційний розвиток
молодші школярі
освітній процес
навчальна діяльність
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Шагурова Х. Ю. Розвиток емоційного інтелекту в учнів молодших класів : кваліфікаційна магістр. р-та, студентки ІІ курсу, 51 групи, спец. 013 «Початкова освіта» / наук. керівник: д. пед. н., професор Ю. М. Носко / Факультет дошкільної, початкової освіти і мистецтв, Кафедра дошкільної та початкової освіти. Чернігів, 2022. 114 с.
Короткий огляд (реферат): Магістерська робота присвячена дослідженню та аналізу стану розвитку емоційного інтелекту у педагогічній теорії та практиці, визначенню основних понять та особливостей розвитку емоційного інтелекту учнів початкової школи. Проаналізовано, теоретично узагальнено та досліджено стан розвитку емоційного інтелекту молодших школярів. Розроблені та запропоновані методичні рекомендації щодо розвитку емоційного інтелекту дітей молодшого шкільного віку в умовах навчання у закладі загальної середньої освіти. Концепція «Нова українська школа», насамперед, впливає на формування в учнів предметних компетентностей та соціальної активності, а також сприяє емоційному розвитку молодших школярів. Наразі існує потреба у примноженні їхніх знань, практичних умінь та навичок у контексті розвитку емоційного інтелекту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9993
Розташовується у зібраннях:спец.: 013 "Початкова освіта"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шагурова Х. Ю. Розвиток емоційного інтелекту.pdf3.3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.